ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
banner imagebanner image

AGROTEAM
Παραγωγή & Εμπορία Πατάτας Περιθώρι, Κάτω Νευροκόπι- Δράμα

Η εταιρεία μας “AgroTeam” η οποία βρίσκεται στην Δράμα και πιό συγκεκριμένα στο ορεινό χωριό Περιθώρι του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, αποτελεί μία ομάδα παραγωγών που δραστηριοποιείται με την παραγωγή και την εμπορία πατάτας έχοντας ως κύριο στόχο να προσφέρει στην αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ιδρύθηκε το 2018 και αποτελείται από 11 έμπειρα και φιλόδοξα μέλη τα οποία δραστηριοποιούνταν ήδη για περισσότερα από 30 χρόνια με την παραγωγή και την εμπορία πατάτας. 

Στα κτήματά μας στο Περιθώρι Δράμας, τα έμπειρα μέλη της εταιρείας μας καλλιεργούν με αγάπη και μεράκι διάφορες ποικιλίες πατάτας. Ξεκινάμε με το φύτεμά τους τον Απρίλιο και τον Μάιο και καταλήγουμε στην συγκομιδή τους από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο.
 

 


Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλες τις σύγχρονες αγορές όπως είναι η κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, η κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης και σε αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, η επιχείρησή μας πραγματοποιεί και εξαγωγές πατάτας στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία.

Χάρη στην αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα τον προϊόντων μας, τον επαγγελματισμό μας και το πάθος μας για την ανάπτυξη της εταιρείας μας έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες με ηγετική θέση στο χώρο της πατάτας.

Στόχος μας είναι ο διαρκείς εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων μας, η αύξη της παραγωγής και η διατήρηση της υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετική
με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.